День Незалежності України

e-mail Друк

Дорогі діти, колеги, батьки!

Щороку в серпні ми відзначаємо найбільше державне свято – День Незалежності України, а також День Державного Прапора України. Цьогоріч свято оповите смутком, болем і тривогою, бо ненависний ворог намагається відібрати у нас волю, незалежність, зламати демократичні принципи життя. Та йому НІКОЛИ не вдасться цього досягти. НІКОЛИ! Бо на сторожі нашої незалежності стоять мужні, сильні, непереможні захисники – Збройні Сили України. Бо народ наш об’єднався в праведній боротьбі за свободу і незалежність.
З днем народження, наша рідна, горда, нескорена Україно! З Днем Незалежності, наша багатостраждальна, але нездоланна Вітчизно! Нехай мир, злагода, добробут, любов запанують у нашому спільному ДОМІ. Нехай у кожному куточку НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ гордо майорить наш найкращий у світі прапор і вселяє в серце кожного українця та українки гордість за рідну Батьківщину, віру в неодмінну нашу перемогу та надію на світле, радісне, щасливе майбутнє.
Дорогі друзі, шануйте нашу історію, пам’ятайте всіх, хто героїчно віддав життя за Україну, за нас. Бажаю, щоб життя ваше було яскравим, як кольори нашого ПРАПОРА, мирним, як символи нашого ПРАПОРА, багатим, як родючі українські пшеничні поля мирного часу. Процвітання кожному з вас, вашим родинам і рідній НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З любов‘ю та повагою - директор гімназії Світлана Володимирівна Чумак


 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії День Незалежності України