З Днем знань

e-mail Друк

Добігає кінця тривожне літо-2022. Незабаром по всій Україні задзвенять срібноголосі дзвоники, та в їхні мелодії вплетуться сумні і навіть печальні ноти війни… Але ніколи не вдасться ворогові порушити природний плин життя – новий навчальний рік розпочнеться вчасно, злагоджено, упевнено, з несхитною вірою в неодмінну нашу перемогу, з безмежною вдячністю Збройним Силам України, усім, хто наближає нашу перемогу.

Дорогі колеги, діти, батьки, усі співвітчизники, з новим навчальним роком вас, з одним з найбільших і найвеличніших свят – з Днем знань.

Дорогі діти, де б ви не перебували сьогодні, пам’ятайте, гімназія №32 «Успіх» з нетерпінням чекає на ваше щасливе повернення. Любі наші гімназисти, ми, ваші вчителі, абсолютно переконані, що ви будете жити, зростати, навчатися в мирній, вільній, незалежній, нескореній, нездоланній, сильній, квітучій Україні. Зі святом вас, діти, з Днем знань, з початком нового навчального року!

Вельмишановні колеги, вірю у вас, у вашу мудрість, далекоглядність, у ваш патріотизм. Шаную вашу працелюбність, наполегливість, відповідальність, чесність, порядність, бажання творити добро і дарувати його дітям.

Шановні батьки, ми робимо велику спільну справу. Переконана, що ваше прагнення створювати найкращі умови для навчання дітей невичерпне, адже ми однодумці і спільна мета наша висока та благородна, а всі зусилля спрямовані на творення мирного, достойного, світлого майбутнього України.

Дорогі друзі! Щиро зичу всім нам перемоги, стабільного миру, міцного здоров’я, добробуту та процвітання кожній родині і нашій найкращій у світі рідній Україні!  

 З любов’ю та повагою – директор гімназії №32 «Успіх»

Світлана Володимирівна Чумак


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії З Днем знань