День захисників і захисниць України

e-mail Друк

Гімназійна родина щиро вітає зі святами, які відзначаються 14 жовтня: Днем захисників і захисниць України, Покрови пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва, Днем створення УПА. У такий знаменний день низько вклоняємося всім чоловікам і жінкам, які стоять на захисті нашої Вітчизни. Це свято спадкоємців героїчних традицій нашого народу, сили духу й мужності, відданості Батьківщині та гордості за її ратну славу. Схиляємося перед вашою силою, відвагою й патріотизмом. Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Саме завдяки їм ми прокидаємося у своїх ліжках, радіємо сонцю, продовжуємо навчатися, спілкуємося з друзями тощо. Українці вірять у світле майбутнє на мужні, надійні та міцні плечі захисників.
Звісно, вдячні маленькі патріоти з особливою відповідальністю поставилися до Дня захисників і захисниць України. Діти ретельно почали готуватися ще напередодні 14 жовтня. Разом із батьками та вчителями розгорнули активну діяльність: виготовляли патріотичні значки, обереги, листівки, привітання тощо. Також гімназисти залюбки виводили пензликами, олівцями, фломастерами тематичні малюнки, у яких відтворили образи захисників, мрії про повернення героїв додому, державну символіку-підтримку нашим доблесним лицарям тощо. Класні керівники провели виховні години "На захисті Батьківщини", продемонстрували тематичні презентації, відеоматеріали, інформаційні матеріали до 80-річчя Української повстанської армії та Дня захисників і захисниць України та ін.
Любі наші янголи-охоронці, прийміть найщиріші вітання до Дня захисників і захисниць України! Ми починаємо і закінчуємо день із думкою і молитвою про вас. Недарма саме 14 жовтня, у День українського козацтва і Покрови пресвятої Богородиці, у різних куточках України із особливим щемом і гордістю згадують усіх тих, хто боронив і боронить територіальну цілісність і суверенітет. Нехай Богородиця, усі святі оберігають і допомагають нащадкам козацького роду. Ви - воїни світла, добра і справедливості, наш щит від ворога...Низький уклін вам за звільнені населені пункти, за стійкість і мужність, за захист від окупантів, за допомогу людям і тваринам. Непохитно віримо в перемогу України. Бережіть себе. Слава Україні! Героям Слава!

 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії День захисників і захисниць України