Тиждень права

e-mail Друк

У рамках тижня права з метою підвищення правової культури учнів та до Міжнародного дня захисту прав людини в гімназії було проведено низку заходів. Цікавими видалися тематичні хвилинки «Людська гідність та права людини», які підготували учні 5-6 класів для менших слухачів. Захопливою була віртуальна екскурсія «Сторінками історії права», яка ознайомила учнів із досвідом людства, що зводилося до історії права як вищого пункту цивілізації (від першої збірки законів Хаммурапі до прийняття Конституції незалежної України). Класні керівники провели виховні години «Твій вік- твої права». У бібліотеці діяла тематична виставка.
Семикласники досліджували «Право у середньовіччі». Свої результати втілили в однойменних презентаціях. Для учнів 9-х класів було проведено Брейн -ринг. Десятикласники долучилися до круглого столу «Механізм захисту прав людини у сучасному світі».
Гімназисти змогли перевірити, поповнити та закріпити знання з основ правознавства. Відчути себе експертами в різних галузях права.

 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Тиждень права