Випускники 2023

e-mail Друк

Швидко пролетів 2022/2023 навчальний рік. Рік, сповнений тривоги і надії, віри й відчаю, смутку і радості, любові і ненависті, але завжди безмежної вдячності рідним Збройним Силам України за кожен прожитий день, за даровану впевненість у перемозі, у світлому, сонячному завтрашньому дні.
Наші випускники, охоплені сумʼяттям почуттів, зібралися класами сьогодні востаннє в такому складі в гімназійному дворі. Згадували, розповідали, перебивали один одного, знову поринали в спогади і поверталися до реалій дня сьогоднішнього. У надзвичайно складний час вирушають наші соколята в самостійне доросле життя. Щемлять серця випускників, батьків, учителів, але очі юнаків і дівчат сяють вірою в переможне мирне майбутнє, надією, що зуміють подолати всі труднощі та перешкоди. Україна була, є і буде! Віримо, що наші вихованці докладуть усіх зусиль, щоб підняти її з руїн, відбудувати, зробити найпрекраснішою, найсучаснішою, найзаможнішою країною світу.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор Світлана Володимирівна Чумак, яка побажала успіхів у всіх починаннях, яскравих і вагомих здобутків, мирного неба і омріяної перемоги нашої країни. На урочистість завітала випускниця 2009 року Ірина Рибальченко. Вона звернулася до випускників із щирим напутнім словом, поділилася теплими спогадами про своє гімназійне життя. Нарешті настала довгождана мить - розпочалося вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Випускники та їхні батьки залишили у книзі відгуків щирі слова вдячності вчителям, класним керівникам, гімназії.
У щасливу добру путь, випускники! Любимо вас! Віримо у вас!


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Випускники 2023